Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I4 M4SF

Vanaf 2850,-

De Contura i4 Modern, met zijn vierzijdige omlijsting, combineert puur design, ruime ruiten en efficiënte technologie om nieuw leven te blazen in oude haarden, waardoor het een stijlvolle en warmtegevende toevoeging is aan diverse interieurs.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura i4 Modern, uitgerust met een vierzijdige omlijsting, vertegenwoordigt een combinatie van schoonheid, warmte en geavanceerde technologie. Dit haardmodel ademt een puur design uit met ruim bemeten ruiten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor een ruimtelijk gevoel en een prachtig zicht op het vlammenspel.

 

Met zijn efficiënte technologie brengt deze haard nieuw leven in een oude open haard. Het pure design vormt een naadloze aanvulling op zowel moderne als klassieke interieurs. Bovendien maakt de geavanceerde techniek achter deze haard het mogelijk om op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze warmte te genereren, waardoor u optimaal kunt genieten van een comfortabele en sfeervolle omgeving.

 

De Contura i4 Modern met zijn vierzijdige omlijsting belichaamt niet alleen esthetiek, maar combineert dit met innovatieve technologie, waardoor het een verfijnde toevoeging is die zowel elegantie als warmte naar uw ruimte brengt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout