Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura 690T Style

Vanaf 6595,-

De Contura 690-modellen combineren de majestueuze uitstraling van een tegelkachel met moderne voordelen en veelzijdigheid. Met keuze uit diverse configuraties, omlijstingen, accessoires zoals speksteen en een scala aan warmtebehoudopties, biedt deze kachel niet alleen visuele aantrekkelijkheid, maar ook langdurige warmte en gezelligheid bij elk vuur.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura 690-modellen zijn een perfecte combinatie van de majestueuze uitstraling van een tegelkachel en de moderne voordelen van hedendaagse kachels. Het model biedt een prachtig zicht op het vuur dat opvallend hoog boven de vloer te zien is. Wat dit model bijzonder maakt, is de veelzijdigheid ervan. U heeft keuze uit drie kleuren, drie verschillende bovenplaten, twee verschillende deuren, twee omlijstingen en een standaard ondervak. Bovendien zijn er diverse accessoires beschikbaar, waaronder houtopslag en warmtevasthoudende powerstone. Ongeacht de samenstelling die u kiest, bent u verzekerd van uren gezelligheid en heerlijke warmte telkens wanneer u het vuur aansteekt.

 

Extra Hoogte, Extra Warmte: Een grotere kachel betekent meer vermogen en dus meer warmte dan een kleiner model. Er zijn verschillende manieren om meer warmte uit een houtkachel te halen. Speksteen, bijvoorbeeld, is een natuurlijk warmtevasthoudend materiaal. Wanneer de kachel is omlijst met speksteen, behoudt deze nog vele uren warmte nadat het vuur is gedoofd. Speksteen heeft een unieke, natuurlijke adering, waardoor geen enkele kachel er exact hetzelfde uitziet.

 

De Contura 690 biedt niet alleen een visueel indrukwekkende toevoeging aan uw ruimte, maar ook een kachel die zich kenmerkt door veelzijdigheid en warmte-efficiƫntie. Met zijn uitgebreide opties en de natuurlijke warmte-eigenschappen van speksteen, levert deze kachel een sfeervolle ervaring en langdurige warmte, waardoor het de perfecte keuze is voor gezellige avonden bij het vuur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout
 • Kleuren
  Zwart & Grijs