Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura 556G Style Connect

Vanaf 5890,-

De Contura Connect 556G haard biedt baanbrekende innovatie en gebruiksvriendelijke bediening via een app, waardoor je de kachel eenvoudig kunt aanpassen en de warmte-energie kunt volgen, ideaal voor een intelligente, duurzame woning.

Maattekening Contura Connect 556g

 

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de Contura Connect 556G nemen we de haard een nieuw digitaal tijdperk in, als onderdeel van de intelligente, duurzame woning. De Contura Connect 556G is zowel baanbrekend innovatief als gebruiksvriendelijk. De toevoerlucht naar de kachel wordt automatisch geregeld, voor een optimale, schonere en effectievere verbranding met minder uitstoot. Met de bijbehorende app heb je volledige controle over het vuur en inzicht in het stoken. De kachel helpt daarbij en vergroot de luchttoevoer bij het aansteken en bijvullen, wat het stoken eenvoudiger maakt zodat er meer tijd is voor een gezellig samenzijn.

 

Laat je kachel het hart én het brein van je interieur worden! Contura Connect 556G wordt bediend via een app, die je altijd bij je kunt dragen. Hiermee stel je eenvoudig het gewenste vermogen in voor de kachel. Je vindt de perfecte temperatuur voor zowel koele zomeravonden als koude winterdagen.

 

De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, heeft diverse slimme functies en daarnaast de mogelijkheid om te volgen hoeveel warmte-energie de kachel toevoegt aan je huis. Perfect voor het optimaliseren van je energiezuinige en duurzame woning.

Extra informatie

Kleur

Zwart, Wit

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Vrijstaand