Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas BOX 30 50 Standaard

Vanaf 3560,-

De BOX 30 50 is een veelzijdig designobject met een luxe uitstraling, gekenmerkt door een speciale glazen deur en gietijzeren interieurpanelen. Het unieke verbrandingsconcept met geavanceerde beluchtingstechnologie maakt het geschikt voor passieve woningen en woningen met mechanische ventilatie, en het is verkrijgbaar in diverse configuraties, waaronder een eigen ontwerp base, houtopslagmodule en steelbase.

 

Maattekeningen Barbas BOX 30 50 Standaard

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De BOX 30 50 is een veelzijdig designobject dat naadloos past in elk type interieur. Dit opvallende stuk kenmerkt zich door een strakke, luxe vormgeving met bijzondere aandacht voor detail. De speciale glazen deur, stevig ingeklemd in een deurkader van 8 mm dik staal, biedt niet alleen een prachtig uitzicht op het vlammenspel maar voegt ook een modern en stijlvol element toe aan de ruimte.

 

Binnenin wordt het interieur gekenmerkt door gietijzeren panelen met een intrigerend repeterend ribbelpatroon. Deze panelen zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar hebben ook praktische voordelen. Achter dit gietijzeren binnenwerk bevindt zich een 2 cm dikke vermiculiet plaat, die niet alleen zorgt voor uitstekende isolatie, maar ook bijdraagt aan een optimaal verbrandingsproces. Deze combinatie van design en functionaliteit maakt de BOX 30 50 tot een uiterst aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een haard met stijl en prestatie.

 

Wat de BOX 30 50 echt onderscheidt, is het gebruik van geavanceerde beluchtingstechniek in combinatie met een buitenluchtaansluiting. Dit maakt deze haard bijzonder geschikt voor passieve woningen en huizen met mechanische ventilatiesystemen. De speciale RVS-remplaat draagt bij aan een uniek verbrandingsconcept dat efficiƫntie en milieuvriendelijkheid combineert.

 

Bovendien is de BOX 30 50 verkrijgbaar in verschillende configuraties om aan diverse behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor de BOX met een base ontworpen naar jouw specificaties, de BOX met een handige houtopslagmodule, of de BOX met een steelbase voor een verhoogde uitstraling op een plateau, je kunt er zeker van zijn dat dit designobject niet alleen warmte en sfeer aan je huis toevoegt, maar ook een visuele blikvanger wordt.

Extra informatie

Ontwerp

Eigen ontwerp, Steelbase

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout