Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VIVA L Back

Vanaf Op aanvraag

VIVA L Back, een hoogwaardige houtkachel met massief stalen bekleding, biedt innovatieve verbrandingstechnologie en een bakruimte boven de verbrandingskamer voor het bereiden van gerechten, wat resulteert in knapperige lekkernijen door de warmte van het vuur.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VIVA L Back onderscheidt zich door zijn uniciteit, doordachtheid en buitengewone functionaliteit. Deze hoogwaardige houtkachel is bekleed met massief staal en beschikt over vooruitstrevende verbrandingstechnologie die zowel efficiëntie als effectiviteit belooft. Het unieke kenmerk van deze kachel is de bakruimte boven de verbrandingskamer, waar een bakplaat met een diameter van 30 cm geplaatst kan worden. Hierdoor wordt de warmte van het vuur opwaarts geleid, wat resulteert in heerlijk knapperige gerechten. Het biedt een unieke kans om te genieten van de aroma’s van vers gebakken brood of andere smakelijke zelfgemaakte gerechten.

 

De VIVA L Back wordt een multifunctioneel element in huis, omdat het niet alleen warmte genereert maar ook een creatieve culinaire ervaring biedt. De mogelijkheid om tijdens het verwarmingsproces voedsel te bereiden, verheft de kachel tot meer dan alleen een warmtebron; het wordt een culinaire metgezel die de omgeving vult met heerlijke geuren en de belofte van vers gebakken lekkernijen.

 

Met zijn doordachte ontwerp en praktische functionaliteit belooft de VIVA L Back een waardevolle toevoeging te zijn voor liefhebbers van comfort, gezelligheid en huisgemaakte lekkernijen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,6 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout