Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika CARO 130

Vanaf 4750,-

CARO 130, als grootste in de CARO-familie, straalt met zijn 130 centimeter eenvoud en elegantie uit, terwijl het geavanceerde verbrandingstechnologie en optionele opslagstenen biedt voor langdurige warmte. Met keuzes uit diverse lakkleuren, deurklinkdesigns en raamvarianten, biedt het Attika Customised concept van CARO 130 een unieke personalisatie voor elke smaak en interieur.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Als het kroonjuweel van de CARO-familie belichaamt CARO 130 ware grootsheid. Met een imposante breedte van 130 centimeter straalt deze haard eenvoud en elegantie uit. Echter, achter zijn verfijnde uiterlijk schuilen binnenin verborgen schatten. CARO 130 herbergt een uitmuntende verbrandingstechniek, wat bijdraagt aan een efficiënte en effectieve warmteafgifte. Bovendien biedt deze haard optionele opslagstenen, waardoor warmte langdurig wordt vastgehouden, zelfs nadat het vuur al lang gedoofd is.

 

Net als zijn kleinere verwanten, CARO 90 en CARO 110, biedt ook CARO 130 de mogelijkheid tot het ervaren van de unieke individualiteit van het Attika Customised concept. De veelzijdigheid ervan biedt keuzes in 6 verschillende lakkleuren, waardoor u de haard perfect kunt afstemmen op uw interieur. Daarnaast heeft u de optie uit 6 diverse deurklinkdesigns en verschillende deur- en zijraamvarianten, zodat u de haard volledig kunt personaliseren naar uw smaak en voorkeuren.

 

De veelzijdigheid van de CARO 130 overstijgt de gebruikelijke standaarden van een haard en biedt een samensmelting van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Het is niet alleen een verwarmingsbron, maar ook een artistiek pronkstuk dat zowel warmte als stijl toevoegt aan elke ruimte. Met zijn ruime afmetingen en aanpasbare elementen is deze haard een uitnodiging om uw persoonlijkheid en stijl te laten spreken in uw leefruimte, terwijl u geniet van de voordelen van geavanceerde haardtechnologie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout