Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika BANDO

Vanaf 4030,-

BANDO is een tijdloze klassieker met een spekstenen schaal die veel warmte vasthoudt en samenkomt met een gelakte stalen behuizing. De sterk gebogen keramische glasruit biedt een vrij zicht op het grote vuur en benadrukt de rechte zijlijnen, terwijl de toevoeging van crèmekleurige natuursteen een vleugje elegantie en charme toevoegt aan deze populaire haard.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

BANDO, een tijdloze klassieker, belichaamt betrouwbaarheid in zijn design. Met een spekstenen schaal die aanzienlijke hoeveelheden warmte vasthoudt, vormt deze haard een perfecte harmonie met de gelakte stalen behuizing. Het samenkomen van deze elementen resulteert in een esthetisch aantrekkelijke en functionele eenheid die warmte en stijl biedt.

 

De sterk gebogen keramische glasruit van BANDO benadrukt niet alleen de prachtige rechte zijlijnen van de haard, maar biedt ook een vrij zicht op het vurige spektakel binnenin. Deze glasruit draagt bij aan de esthetiek door een visueel open ruimte te creëren, waardoor het vuur vanuit verschillende hoeken bewonderd kan worden, terwijl het de strakke, elegante lijnen van het ontwerp accentueert.

 

Zelfs met de toevoeging van natuursteenbekleding behoudt BANDO zijn charme en brengt het een gevoel van gezelligheid naar elke woonkamer. De keuze voor lichte crèmekleurige natuursteen voegt een vleugje elegantie toe aan deze populaire haard. Door de eenvoudige structuur in de steen past deze niet alleen harmonieus in de omgeving, maar verfraait het ook de ruimte met zijn tijdloze uitstraling en verfijnde karakter.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,8 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout