Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Varia FD-87h-4S

Vanaf 8965,-

De Varia FD-87h is een grote, moderne tunnelhaard die als roomdivider dient, met een schuifdeur die handmatig of elektrisch bediend kan worden en slimme app-bediening voor de verbranding.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Grote tunnelhaard met modern design De Varia FD-87h is een tunnelhaard van groot formaat die indruk maakt met zijn transparantie en moderne design. De glazen deur kan naar boven worden geschoven, wat de haard tot een visueel hoogtepunt in jouw huis maakt. Deze haard is perfect als roomdivider, waardoor er een verbinding ontstaat tussen twee ruimtes door het vuur.

 

Geniet van het vuur in twee kamers tegelijk Met de Varia FD-87h kun je genieten van het vuur, de warmte en het fascinerende spel van vlammen in twee kamers tegelijkertijd. Dit maakt de haard niet alleen een bron van warmte, maar ook een sfeervol middelpunt in je woning.

 

Innovatieve technische functies De Varia FD-87h is niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook technisch geavanceerd. De schuifdeur kan handmatig bediend worden of elektrisch geopend worden met het S-ESAM raammechanisme. Daarnaast maakt de slimme assistentiefunctie S-Thermatik NEO het mogelijk om de verbranding via een app te controleren, wat het dagelijks gebruik van de haard nog gemakkelijker maakt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,6 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout