Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Swing Corner 59x39x44

Vanaf 4795,-

De inbouwhaard Swing Corner 59x39x44 biedt een prachtig zicht op het vlammenspel dankzij het tweezijdige glas en een strak ontworpen draaideur met vaste handgreep. Met compacte afmetingen past deze houthaard goed in diverse woonruimtes en biedt het een warme sfeer en efficiënte verbranding.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De inbouwhaard Swing Corner 59x39x44 is een uitmuntende toevoeging aan de Swing-serie vanwege zijn uitstekende vuurzicht. Het tweezijdige glas biedt niet alleen een panoramisch zicht op het vlammenspel, maar benadrukt ook de elegantie van het ontwerp. Deze houthaard belichaamt functionaliteit en esthetiek, met een combinatie van een strak ontworpen draaideur en een vaste handgreep die niet alleen gemak biedt bij gebruik maar ook een verfijnde uitstraling toevoegt aan uw interieur.

 

Met zijn compacte afmetingen past deze haard perfect in diverse woonruimtes en biedt hij tegelijkertijd een aangename en warme sfeer. De Swing Corner 59x39x44 biedt niet alleen een prachtig vuurzicht, maar is ook een energiezuinige keuze door zijn efficiënte verbranding. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw huis, maar ook een functionele en duurzame optie voor verwarming en ambiance.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,9 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout