Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Premium V-2R/2L-55h

Vanaf 6780,-

De Premium V-2R-55h biedt fascinerend vuurzicht en gemak bij bijvullen en reinigen, met slimme functies voor elektrisch openen en digitale verbrandingsregeling.

Beschrijving

De haardinzet voor de hoogste eisen in een compact formaat Als onderdeel van de Premium Edition biedt de Premium V-2R-55h niet alleen een fascinerend zicht op het vuur, maar ook bijzonder gemak bij het bijvullen en reinigen. Dankzij het compacte formaat past deze haard perfect in verschillende interieurstijlen zonder in te boeten aan functionaliteit en comfort.

 

Maximaal comfort en slimme functies Voor nog meer gebruiksgemak kunnen alle Premium haardinzetten worden gecombineerd met onze slimme haardondersteuningsfuncties. Hiermee kunt u de glazen deur elektrisch openen of de verbranding digitaal regelen. Deze moderne technologie zorgt voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor het onderhoud en de bediening van uw haard eenvoudiger dan ooit zijn.

 

Optimale beleving van het vuur Met de Premium V-2R-55h haalt u niet alleen warmte en sfeer in huis, maar ook een stukje technologische innovatie. Het ontwerp en de functies van deze haard zijn speciaal ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen en een ongeƫvenaarde vuurervaring te bieden.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,9 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout