Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Morsø 5560

Vanaf 3149,-

De Morsø 5660 inzethaard combineert modern design met rustiek gietijzer, voor een geavanceerde, milieubewuste verwarmingsoplossing. Met een geavanceerd verbrandingssysteem en een extra grote verbrandingskamer is deze haard ideaal voor koude winteravonden.

Artikelnummer: 54e36c5ff5f6-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Morsø 5560 is een toonbeeld van onze ambachtelijke tradities en combineert geavanceerde technologie met een streng, modern ontwerp en een vleugje rustieke charme, dankzij het gebruik van ruw en levendig gietijzer. Deze inzethaard is ontworpen met oog voor zowel esthetiek als milieuvriendelijkheid, en voldoet aan de strengste moderne normen voor verwarmingsefficiëntie.

 

Een opvallend kenmerk van de Morsø 5660 is het geavanceerde verbrandingssysteem met tertiaire lucht, wat zorgt voor een efficiënte en schone verbranding. Dit betekent dat de haard niet alleen warmte en sfeer biedt, maar ook het milieu spaart door de uitstoot te minimaliseren. Het resultaat is een haard die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook ecologisch verantwoord.

 

De extra grote verbrandingskamer van de Morsø 5560 biedt voldoende ruimte voor houtblokken tot maar liefst 50 cm lang, wat hem bijzonder geschikt maakt voor gebruik tijdens koude winteravonden. Het comfortabele en rustieke gevoel van een knapperend haardvuur wordt gecombineerd met de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van moderne verwarmingstechnologie.

 

Kortom, de Morsø 5560 is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een inzethaard die zowel qua design als qua prestaties aan de hoogste verwachtingen voldoet. Het samenspel van traditioneel vakmanschap en geavanceerde innovatie maakt deze haard tot een waardevolle toevoeging aan elk huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Morsø
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout