Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Ultime D Tunnel

Vanaf 7900,-

Deze generatie kamerlucht onafhankelijke houtgestookte liftdeurhaarden is voorzien van een dynamische verbrandingstechniek die een optimale verbranding verzekert en een hoog rendement. De toestellen zijn kamerlucht-onafhankelijk en bijgevolg geschikt voor alle woningen welke worden gebouwd volgens de nieuwste bouwvoorschriften. Een typisch Metalfire product dus, voorzien van de meest vooruitstrevende techniek.

 

 

Artikelnummer: dc5d637ed5e6-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze generatie houthaarden biedt een onafhankelijke werking van kamerlucht, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in woningen die voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften. De haarden zijn uitgerust met een eigentijdse liftdeur, wat een modern kenmerk toevoegt en het aansteken of bijvullen van hout vereenvoudigt. De Ultime D beschikt over dynamische verbrandingstechnologie, waardoor een hoog rendement wordt gegarandeerd, ondersteund door optimale verbrandingsverzekering.

 

Metalfire staat bekend om maatwerkoplossingen, variƫrend van afwerkingskaders, concepten, vloerplaten tot houtbergingen, waardoor uw haard een unieke uitstraling krijgt en het centrale punt van uw huis wordt. Het liftdeursysteem vergemakkelijkt het gebruik van de haard en biedt toegang voor het toevoegen van hout. De kaderloze afwerking zorgt voor een prachtige esthetiek, waardoor de haard perfect integreert in strakke interieurs. Bovendien kan het glas naar voren worden geschoven, waardoor reiniging een eenvoudige taak wordt.

Extra informatie

Model

MF 800-50 WHE T, MF 800-75 WHE T, MF 1050-50 WHE T, MF 1050-75 WHE T

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout