Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design LUNA 850V GOLD+

Vanaf 7580,-

Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen.

Artikelnummer: b5b41fac0361 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Met een indrukwekkend vermogen van 9-14 kW biedt de Luna 660V niet alleen krachtige verwarmingsprestaties, maar combineert het ook efficiëntie en stijl voor een ongeëvenaarde vuurervaring. Met een rendement van 78,6% optimaliseert deze haard de warmteafgifte en draagt bij aan een milieuvriendelijke oplossing.

 

Dankzij het gewicht van 250 kg en de afmetingen van 660 x 780 mm past de Luna 660V perfect in verschillende ruimtes, waardoor een gebalanceerde combinatie van kracht en elegantie ontstaat. Het rookkanaal met een diameter van ø 250 mm, zoals gespecificeerd in de tabel, zorgt voor een veilige en doeltreffende afvoer van rook en gassen.

 

De schouwpotten met een diameter van 200/200 voegen een vleugje esthetiek toe aan het ontwerp en benadrukken de algehele verfijning van de haard. Ervaar de ultieme synergie van warmte, efficiëntie en stijl met de Luna 660V, en breng een vleugje luxe in uw leefruimte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  gesloten,open
 • Merk
  M-design
 • Stijl
  modern