Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design LUNA 700HS GOLD+

Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen.

Artikelnummer: 35051070e572 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Deze haard levert een indrukwekkend vermogen van 5-9 kW, waardoor het een betrouwbare en efficiënte warmtebron is voor diverse ruimtes. Met een rendement van 82% haalt deze haard het maximale uit elke brandstofeenheid, wat resulteert in een kosteneffectieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

 

Het gewicht van 160 kg geeft de haard stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de compacte afwerkingsmaat van 350 x 630 mm het mogelijk maakt om in diverse ruimtes geïntegreerd te worden. Het rookkanaal met een diameter van ø 180 mm, zoals aangegeven in de tabel, draagt bij aan een doeltreffende rookafvoer.

 

De schouwpotten met een diameter van 150/150 voegen niet alleen een esthetisch element toe aan de haard, maar dragen ook bij aan de algehele functionaliteit. Ervaar de perfecte balans tussen kracht, efficiëntie en ruimtebesparing met deze hoogwaardige haard.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  gesloten,open
 • Merk
  M-design
 • Stijl
  modern