Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W85/40F

Vanaf 4830,-

Bij de Kalfire W85/40F haard kun je kiezen uit verschillende opties, zoals binnenwerken en inbouwkaders, om de haard af te stemmen op de afwerking en jouw individuele wensen.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Voor de Kalfire W85/40F haard zijn er diverse opties beschikbaar, waarmee je de haard kunt aanpassen aan de afwerking en jouw persoonlijke voorkeuren. Hieronder worden de belangrijkste keuzemogelijkheden beschreven:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk is een cruciaal element dat het beeld en de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire W85/40F kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze variatie biedt je de vrijheid om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden talloze mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Voor dit specifieke model, de Kalfire W85/40F, kun je kiezen uit inbouwkaders met een diepte van 2,5, 7, of 10 cm, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze keuze in diepte en dikte geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen en zo een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect past bij het gewenste design.

 

Met deze verschillende opties kun je de Kalfire W85/40F haard volledig naar wens personaliseren, zodat deze een visueel aantrekkelijke aanvulling vormt op je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  14,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout