Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W71/62F

Vanaf 5115,-

Bij de Kalfire W71/62F haard kun je kiezen uit diverse opties, waaronder binnenwerken en inbouwkaders, om de haard af te stemmen op de afwerking en jouw individuele wensen.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W71/62F haard biedt verschillende opties om de haard aan te passen aan de afwerking en jouw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk is van essentieel belang voor het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor de Kalfire W71/62F heb je de keuze uit diverse binnenwerken, zoals skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze keuzemogelijkheid geeft je de vrijheid om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden ruime mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen voor een inbouwkader van 2,5, 7, of 10 cm diep, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze variabiliteit in diepte en dikte geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen en zo een oplossing te creëren die perfect aansluit bij het gewenste design.

 

Met deze verschillende opties kun je de Kalfire W71/62F haard personaliseren, zodat het een visueel aantrekkelijke toevoeging wordt aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  16,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout