Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Cuatro-7 75-60

Vanaf 3664,-

Met zijn industriële gietijzeren interieur en geavanceerde beluchtingstechniek voldoet deze haard aan strenge normen voor energiezuinige woningen, waardoor het een ideale keuze is voor passieve en mechanisch geventileerde huizen.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Cuatro-7 75-60 is een elegante houthaard die de functionaliteit van een inbouwhaard combineert met het gebruiksgemak van een inzethaard. Deze eigenschappen maken de Cuatro geschikt voor zowel volledig nieuwe haardsituaties als voor het vervangen van bestaande haarden. Met zijn stijlvolle ontwerp voegt deze haard niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar fungeert ook als een opvallend visueel element dat bijdraagt aan de esthetiek van de omgeving.

 

De haard is verkrijgbaar met verschillende kaders, waaronder een opbouwkader, inbouwkader en klassiek kader, waardoor het aan verschillende installatiebehoeften kan voldoen. Bovendien wordt de Cuatro-7 75-60 geleverd met een industriële geribbelde gietijzeren interieur, waardoor het een robuuste en eigentijdse uitstraling krijgt.

 

Wat de functionaliteit betreft, biedt deze houthaard diverse opties, zoals een luchtbox voor een directe buitenluchtaansluiting. Ook is er een convectiemantel beschikbaar die restwarmte opvangt en door convectieslangen warmte geleidt naar aangrenzende ruimtes. Een convectieventilator zorgt op zijn beurt voor een snellere verspreiding van de convectiewarmte door de kamer, wat efficiënt verwarmen mogelijk maakt.

 

Een opmerkelijke functie is de Opti-Air, een slimme assistent die de zorgen van de gebruiker wegneemt. Deze technologie geeft, afhankelijk van de warmtebehoefte, nauwkeurig aan wanneer extra hout aan het verbrandingsproces moet worden toegevoegd, wat resulteert in een efficiënter gebruik van het brandstof.

 

Door zijn beluchtingstechniek in combinatie met een buitenluchtaansluiting voldoet de Cuatro-7 75-60 aan de vereisten van passieve woningen en woningen met mechanische ventilatie volgens de keuringsnorm EN 16510-1. Dit maakt het een ideale keuze voor huizen die voldoen aan strikte normen voor energie-efficiëntie en ventilatie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  14,4 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout