Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO Tunnel

Vanaf 6770,-

VISIO behoudt dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie een laag verwarmingsvermogen, ideaal voor goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoeften, terwijl infraroodgecoate keramische ruiten en efficiënte raamspoeling zorgen voor een helder zicht op het vuur gedurende de hele brandcyclus.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie waardoor het zelfs bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen behoudt, waardoor het uitstekend presteert in goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoeften. Dit maakt VISIO een ideale keuze voor huizen die efficiënte warmteoplossingen vereisen zonder overmatig energieverbruik.

 

De haard is voorzien van infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling die gezamenlijk zorgen voor een helder en onbelemmerd zicht op het vuur gedurende de hele brandcyclus. Dit draagt bij aan een consistente en meeslepende vuurervaring, waarbij de levendige vlammen op een betoverende manier in de ruimte schijnen.

 

Het ontwerp van VISIO wordt verfijnd door subtiele details. Een donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt warmte en elegantie toe aan het moderne ontwerp van de haard. Als optionele toevoeging kan een roestvrijstalen frame worden geïntegreerd, waardoor de esthetische uitstraling van de haard op een elegante manier wordt aangevuld en versterkt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,6 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout