Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3:1

Vanaf 7960,-

VISIO 3:1, een modern architectonisch ontwerpelement, presenteert een grenzeloos vlammenpanorama achter infraroodgecoate keramische glasplaten, terwijl de haard met geavanceerde verbrandingstechnologie en efficiënte raamspoeling een helder zicht op het vuur biedt.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO 3:1 vertegenwoordigt een verfijnd en modern architectonisch element in design. Dit element brengt een schijnbaar grenzeloos vlammenpanorama naar voren, zichtbaar achter de grote keramische glasplaten die zijn voorzien van een infraroodcoating. Dit geeft het vuur een uitnodigende aanwezigheid in de woonkamer en fascineert elke toeschouwer met zijn intrigerende vlammenbeeld.

 

Door zijn geavanceerde verbrandingstechnologie behoudt VISIO een laag verwarmingsvermogen, zelfs bij grote vlammen. Hierdoor komt deze haard uitstekend tot zijn recht in goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften. De combinatie van infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling garandeert te allen tijde een ongehinderd zicht op het vuur, waardoor de visuele verbinding met de vlammen behouden blijft en het vuur een centraal punt in de ruimte vormt.

 

De vuurbeleving van VISIO 3:1 wordt versterkt door zorgvuldig ontworpen details. Een donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt een vleugje warmte en klasse toe aan het eigentijdse ontwerp. Voor wie op zoek is naar extra verfijning, kan een optioneel roestvrijstalen frame worden toegevoegd, waardoor de algehele esthetiek van de haard op elegante wijze wordt afgerond.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout