Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3:1 ST

Vanaf 13140,-

VISIO 3:1 ST van hoogwaardig zwart staal biedt een tijdloos ontwerp en indrukwekkend vuurspektakel als middelpunt in elke woonruimte, met optionele deurkrukvarianten die het premiumkarakter van de haard benadrukken.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO 3:1 ST, vervaardigd van hoogwaardig zwart staal, kenmerkt zich door een strak en tijdloos ontwerp, en biedt een indrukwekkend vuurspektakel dat de aandacht trekt in elke woonruimte. Als middelpunt van de kamer vormt VISIO 3:1 ST een esthetisch aantrekkelijke en functionele toevoeging.

 

Als een optionele toevoeging zijn er twee verschillende deurkrukvarianten beschikbaar voor VISIO 3:1 ST: roestvrij staal en gepoedercoat staal in het zwart. Beide varianten zijn elegant ontworpen en benadrukken het premiumkarakter van de VISIO-productlijn, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om het ontwerp van de haard naar hun persoonlijke smaak aan te passen.

 

Dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie behoudt VISIO 3:1 ST een laag verwarmingsvermogen, zelfs bij grote vlammen. Dit maakt de haard bijzonder geschikt voor goed ge├»soleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften. De toepassing van infraroodgecoate keramische ruiten en een effici├źnte raamspoeling garandeert altijd een helder zicht op het vuur, waardoor de visuele aantrekkingskracht en beleving van de vlammen behouden blijven.

 

VISIO 3:1 ST wordt opgesteld als een open haard in de ruimte en aangesloten op de open haard, waarbij de bouwkosten tot een minimum worden beperkt. Dit biedt een praktische en esthetische oplossing voor de integratie van de haard in de woonruimte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout