Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3

Vanaf 7380,-

VISIO behoudt dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie een laag verwarmingsvermogen, ideaal voor goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoeften, terwijl de haard keuzemogelijkheden biedt in een-, twee- of driezijdige beglazing.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor het zelfs bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen behoudt. Dit aspect maakt VISIO bijzonder geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoefte. De haard past zich hierdoor perfect aan in omgevingen waar efficiëntie en beperkte warmteafgifte cruciaal zijn.

 

De veelzijdigheid van VISIO blijkt uit de beschikbaarheid van een-, twee- of driezijdige beglazingsopties. Deze keuzemogelijkheden bieden gebruikers de vrijheid om de haard af te stemmen op hun specifieke ruimtelijke en esthetische voorkeuren. Met infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling garandeert VISIO te allen tijde een helder zicht op het vuur, waardoor de visuele verbinding met de vlammen behouden blijft.

 

Het design van VISIO wordt verfijnd door subtiele details. De donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt warmte en elegantie toe aan het moderne ontwerp. Een optioneel roestvrijstalen frame vervolmaakt de vuurervaring op een elegante wijze en draagt bij aan de algehele esthetiek van de haard.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout