Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 2 ELEMENT

Vanaf 9150,-

VISIO 2 ELEMENT, een tweezijdige inbouwhaard, biedt een praktische oplossing met een draagframe bedekt met elementblokken, gekoppeld aan de open haard met minimale bouwkosten en aanpasbare elementblokken na installatie.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO 2 ELEMENT is een tweezijdige inbouwhaard uit de VISIO-serie, gekenmerkt door een draagframe bedekt met geprefabriceerde elementblokken. Deze opstelling als open haard in de woonkamer, gekoppeld aan de open haard en met minimale bouwkosten, biedt een praktische en kostenefficiënte oplossing. Na de installatie kunnen de elementblokken gemakkelijk naar wens worden aangepast door te verven, te vullen of te pleisteren.

 

Deze haard maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie om zelfs bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen te bereiken, waardoor het bijzonder geschikt is voor goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften. Het gebruik van infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling garandeert te allen tijde een helder zicht op het vuur, wat zorgt voor een ononderbroken visuele connectie met de vlammen.

 

De nieuwe vuurbeleving van VISIO 2 ELEMENT wordt verder geaccentueerd door subtiele details. De donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan het ontwerp. Optioneel kan een roestvrijstalen frame de esthetiek van de haard nog verder verbeteren, waardoor de algehele uitstraling op een elegante manier wordt afgerond.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout