Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika R-700 Front

Vanaf 4110,-

De R-700 straalt eenvoudige elegantie uit met een breed kijkvenster dat het vlammenspel benadrukt, verkrijgbaar met een stalen deur in zwart of een glazen deur in zwart/wit voor persoonlijke stijlopties.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De R-700 wordt gekenmerkt door eenvoudige elegantie, heldere lijnen en een minimalistisch design dat de kern vormt van zijn esthetiek. Dit model legt de nadruk op een gestroomlijnde uitstraling die perfect past in diverse ruimtearchitecturen. Het opvallend brede kijkvenster speelt een cruciale rol, waardoor het vlammenspel op een effectieve manier wordt benadrukt. Dit visuele aspect vormt een hoogtepunt binnen elke ruimte waarin de haard wordt geplaatst. De eenvoudige bediening draagt bij aan de gebruikerservaring, waardoor de focus volledig op het fascinerende vlammenspel blijft liggen.

 

De mogelijkheid om te kiezen tussen een stalen deur in zwart of een glazen deur in zowel zwart als wit biedt een mate van personalisatie. Deze opties voor de deurafwerking geven de gebruiker de vrijheid om de haard aan te passen aan de specifieke stijl en voorkeuren van de ruimte. Het subtiele contrast tussen de verschillende deuropties voegt een extra laag van esthetiek toe aan het minimalistische design van de R-700, waardoor het een aanvulling vormt op verschillende interieurs.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,2 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout