Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika R-900 Front

Vanaf Op Aanvraag

De R-900 combineert een unieke uitstraling met uitmuntende prestaties. Met zijn imposante vuurbeeld, keuzemogelijkheden in deurstijl en verfijnde afwerkingselementen is deze haard een statement-stuk dat niet alleen warmte biedt, maar ook een visuele en esthetische toevoeging is aan elke ruimte.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De R-900 is een uitdrukking van individualiteit en extravagantie, waarbij het ontwerp gericht is op het bieden van een buitengewone ervaring. Het brandpunt van deze haard is het adembenemende zicht op kalme vlammen die ondanks de grootte van de vuurhaard rustig branden. Dit vuurbeeld wordt bereikt zonder in te boeten op uitstekende verbrandingswaarden, wat resulteert in efficiƫntie en effectieve warmteafgifte aan de ruimte.

 

Het brede kijkvenster van de R-900 biedt een meeslepende en rustgevende visuele ervaring, waardoor deze haard een opvallend element vormt in elke ruimte waarin hij geplaatst wordt. Dit zicht op de vlammen draagt bij aan de sfeer en creƫert een rustgevende ambiance, perfect voor ontspanning en contemplatie tijdens koude dagen.

 

De veelzijdigheid van de R-900 wordt verder benadrukt door de keuze tussen een stalen of glazen deur, beide beschikbaar in een elegante zwarte afwerking. Deze opties stellen gebruikers in staat om de haard af te stemmen op hun specifieke voorkeuren en interieurstijl. Bovendien wordt de strakke esthetiek van deze haard geaccentueerd door de discrete roestvrijstalen deurgreep, die een vleugje verfijning toevoegt aan het algehele ontwerp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,9 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout