Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika R 2:1

Vanaf 4540,-

Met zijn unieke eigenschappen kunnen bewoners vanuit twee aangrenzende kamers genieten van het prachtige vuur, waardoor een gevoel van verbondenheid en warmte tussen de ruimtes ontstaat.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De R 2:1 in zijn tunnelversie biedt nieuwe mogelijkheden voor moderne architecturale ontwerpen in huis. Met zijn centrale positie trekt deze haard de aandacht en draagt bij aan een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Door zijn unieke kenmerken met deuren aan beide zijden, biedt deze haard de mogelijkheid om het prachtige vuur vanuit twee aangrenzende kamers te aanschouwen.

 

Deze architectonische oplossing past perfect in eigentijdse huizen die op zoek zijn naar een harmonieuze integratie van design en functionaliteit. Door de dubbelzijdige aard van de haard kunnen twee aangrenzende kamers gelijktijdig genieten van het rustgevende en visueel aantrekkelijke vlammenspel, waardoor een gevoel van verbondenheid en warmte ontstaat tussen de ruimtes.

 

Met zijn doordachte ontwerp biedt de R 2:1 tunnelhaard niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook een functionele oplossing voor woningen waar twee ruimtes met elkaar verbonden kunnen worden zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle uitstraling. De veelzijdigheid van deze haard maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel esthetiek als functionaliteit in hun interieurontwerp willen integreren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout