Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Havé Stealth

Vanaf 2795,-

Inderdaad, passend in elk interieur. Deze gashaard is zo vormgegeven dat deze haard voor elk interieur een aanwinst is. Het realistische vlammenspel en de driezijdige doorkijkmogelijkheid dragen bij aan een gashaard die op afstand lastig te onderscheiden is van een houthaard. Wel de gezelligheid en warmte, niet de rommel en het werk.

Artikelnummer: c8ed21db4f67 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het geheel is nog mooier af te maken door gebruik te maken van de beschikbare sierpijp is in dezelfde stealthvorm. deze is over de de ronde pijp aan te brengen. De haard wordt zo nog meer een geheel.

 

Door de vorm van de haard en de drie ruiten is er maximaal zicht op het vuur. In de Stealth hangt altijd een mysterieuze gloed; u ziet niet alleen de vlammen, maar ook het spiegelbeeld in de achterste ruiten. Zo is een bijzonder effect gecreëerd met gloeidraden op de bodem. Tussen de houtblokken, die nu realistischer zijn dan ooit, lijkt het as op te gloeien. Ook dat is nieuw.

 

Met een vermogen van 3,9 kW is de HAVE Stealth uitstekend geschikt voor bijverwarming. Hij wordt geleverd inclusief afstandsbediening met timer en thermostaat.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  gesloten
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Vrijhangend