Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Gashaarden Utrecht

 

Gashaarden Utrecht, hiervoor kunt u terecht bij de gashaarden speciaalzaak Hooijer Haarden en Vloeren.  Onze showroom met gashaarden bevindt zich in de provincie Utrecht. Wij hebben zogenaamde doorkijk gashaarden of tunnel gashaarden deze zijn zeer geschikt om te plaatsen tussen bijvoorbeeld de eetkamer en de woonkamer. De Room divider gashaarden zijn ook populair om te plaatsen tussen twee ruimtes. Gashaarden zijn ook verkrijgbaar in een driezijdig of hoekmodel.

 

Gashaarden Utrecht, kunnen naast aardgas ook branden op propaangas, propaangas is gas wat verkrijgbaar is in flessen. Deze flessen kunnen eenvoudig gewisseld worden en zijn dus geschikt voor aardgas loze woningen of propaan gashaarden in combinatie met stadsverwarming of warmtepompen in Utrecht.

 

Neem contact op voor een bezoek aan onze inspirerende showroom, hier staan de mooiste gashaarden opgesteld, wij verzorgen ook de vakkundige installatie van gashaarden en zijn erkend installateur, aangesloten bij het SVG (sfeerverwarmingsgilde). Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies en ontwerp voor uw gashaard. Ook ontwerpen en realiseren wij gashaarden in combinatie met maatwerk meubels en tv-meubels in combinatie met een gashaard. Meer informatie ‘over ons’.

 

Dus voor meer informatie over gashaarden Utrecht, bekijk onze website of surf naar haarden-vloeren.nl.

 

Graag tot ziens in onze showroom, te Amersfoort 2 minuten vanaf de A28, gratis parkeren voor de deur, klik hier voor de routebeschrijving voor uw gashaard Utrecht of omliggende regio.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen.

 

De Stuwdam 21

3815 KM Amersfoort

Nederland

 

E: info@haarden-vloeren.nl

T: 033 – 47 999 47

 

KvK: 08142463

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot

17.00 uur: bij voorkeur op afspraak