Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders SQUARE 60G

Vanaf 3525,-

De verschillende Square Gas inzethaarden zijn perfect geschikt om van een open haard een gesloten gashaard te maken. Dankzij een speciaal ontwikkeld systeem kan het concentrische gesloten systeem worden aangesloten zonder de bestaande schouw te slopen.

Artikelnummer: 4558dbb6f6f8 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wanders fires & stoves biedt een reeks Square Gas inzethaarden die ideaal zijn om uw open haard te transformeren naar een gesloten gashaard. Speciaal ontwikkeld door Wanders fires & stoves, maakt een innovatief systeem het mogelijk om het concentrische gesloten systeem aan te sluiten zonder dat de bestaande schouw gesloopt hoeft te worden. Elke Square Gas inzethaard is uitgerust met een standaard ventilator voor optimale luchtverdeling en comfort.

 

Dit systeem biedt niet alleen gemak, maar ook flexibiliteit in ontwerp en installatie. Of u nu een modern interieur heeft of een meer traditionele stijl prefereert, de Square Gas inzethaarden zijn ontworpen om naadloos te integreren in elke ruimte. Uw dealer staat klaar om u uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden en voordelen van deze innovatieve haardsystemen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  gesloten
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  inzet