Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Square 40G

Vanaf 2895,-

De Wanders Square 40G is een strak vormgegeven inbouw gashaard met enkelzijdig vuurzicht en een compact formaat, geschikt voor diverse interieurs. Met een gesloten systeem voor efficiënte verbranding en bedieningsopties via afstandsbediening, biedt deze haard zowel sfeer als gebruiksgemak.

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-3-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Wanders Square 40G is een inbouw gashaard met een strak en compact design, waardoor deze perfect past in vrijwel elk interieur, of het nu modern of klassiek is. Het inbouwen van deze haard is een specialistische klus, maar de gecertificeerde installatieteams van ’t Stokertje kunnen dit snel en vakkundig voor u verzorgen. Met afmetingen van 55,7 x 45,2 x 33,8 cm biedt de Square 40G voldoende warmte en sfeer, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat deze haard in diverse ruimtes kan worden geplaatst.

 

Deze gashaard heeft enkelzijdig vuurzicht, en het zicht op het vlammenspel is bijzonder sfeervol dankzij de grote glazen ruit. Wat de Square 40G extra speciaal maakt, is het feit dat deze haard beschikt over een gesloten systeem. Bij een open gashaardsysteem haalt de haard de benodigde zuurstof uit de ruimte waarin deze zich bevindt, wat soms ten koste kan gaan van de luchtkwaliteit in die ruimte. Een gesloten gashaardsysteem daarentegen trekt de verse lucht van buiten aan via een pijp, en de rookgassen worden op dezelfde manier via een dubbelwandige buis naar buiten geleid. Dit zorgt voor een schone en efficiënte verbranding, en het maakt de Square 40G een milieuvriendelijke keuze.

 

De bediening van deze haard is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U heeft de mogelijkheid om de haard met een afstandsbediening te bedienen, waarmee u verschillende instellingen kunt aanpassen en het vlammenspel naar wens kunt regelen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de gewenste sfeer en warmte in uw ruimte creëren. Kortom, de Wanders Square 40G is niet alleen een esthetische toevoeging aan uw interieur, maar ook een functionele en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,3 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas
 • Kleuren
  Zwart