Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 38 Panoramic

Vanaf 4187,-

De Trimline 38 Panoramic biedt flexibiliteit en efficiëntie in kleine woonruimtes, met een slim ontwerp, diverse opstellingsmogelijkheden en gebruiksgemak via de meegeleverde Ecomax afstandsbediening, optioneel uit te breiden met WiFi-bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

In kleine woonruimtes waar geen concessies gedaan hoeven te worden, biedt de Trimline 38 Panoramic de ideale oplossing om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Deze haard is ontworpen met het oog op ruimte-efficiëntie en maakt gebruik van een directe wandafvoer, waardoor een schoorsteen overbodig wordt.

 

De panoramahaard, zoals hier weergegeven, is slim geplaatst op een korte muur tussen twee raampartijen, wat de flexibiliteit van de installatie benadrukt. Standaard wordt de Trimline 38 Panoramic geleverd met een branderbed van kloofhoutstammen en een lamellen achterwand. Deze haard is ook verkrijgbaar in front- en hoekhaardconfiguraties, waardoor je de opstelling kunt kiezen die het beste bij je interieur past. De Trimline 38 Panoramic wordt geleverd inclusief de Ecomax afstandsbediening voor optimaal bedieningsgemak. Voor wie nog meer gemak wil, is uitbreiding met WiFi-bediening een optionele functie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,2 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas