Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Optimum Front

Vanaf 4500,-

Op maat gemaakte gasgestookte haarden met een minimalistisch ontwerp, geavanceerde beveiliging en diverse binnenafwerkingen, ideaal voor hedendaagse woningen.

 

Artikelnummer: f0fcf351df4e-5-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Verhoogde warmteverspreiding Accumulatiestenen zijn meer dan een optie; ze optimaliseren de warmteverspreiding van uw haard. Deze stenen absorberen en bewaren overtollige warmte die tijdens het branden wordt gegenereerd. Vervolgens wordt deze warmte geleidelijk aan de kamer afgegeven, waardoor een gelijkmatige en langdurige temperatuur wordt gegarandeerd. Dit resulteert in minder afhankelijkheid van andere verwarmingsbronnen.

 

Kosteneffectief verwarmen Accumulatiestenen leiden tot kostenbesparingen op verwarmingsrekeningen doordat opgeslagen warmte lang na het doven van het vuur blijft bestaan. Dit vermindert de hoeveelheid benodigd hout en zorgt voor een langere periode van warmte.

 

Draaideursysteem Onze haard is uitgerust met een scharnierende deur voor gemakkelijke bediening. Het openen van de deur is eenvoudig door de handgreep in de sleufopening naast de deur te plaatsen en vervolgens voorzichtig naar beneden te schuiven. Dit veilige mechanisme zorgt voor een soepele en gemakkelijke opening.

 

Effici├źnt Dit type deursysteem is praktisch in ruimtes met beperkte verticale ruimte. In tegenstelling tot schuifdeursystemen vereist het geen extra hoogte om de deur omhoog te laten schuiven, waardoor het geschikt is voor ruimtes met lagere plafonds.

 

Toegankelijk De scharnierende deur biedt een ruim en ongehinderd zicht op het vuur, wat het eenvoudig maakt om hout toe te voegen, de vlammen aan te passen of het interieur schoon te maken. Het zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring die zowel handig als visueel aantrekkelijk is.

 

Interior finishing Original | Triangle | Round
De Original, Triangle en Round afwerkingen stralen minimalisme uit met respectievelijke verticale gietijzeren lamellen. De Triangle heeft een hoekige benadering, terwijl de Round afwerking – ge├»nspireerd door een ontwerp van de Belgische architect Benoit Viaene – zachte rondingen heeft. De strakke en verfijnde afwerking past perfect in elk interieur, of de haard nu brandt of niet.

Extra informatie

Model

MF 700-60 WHE 1S C, MF 900-60 WHE 1S C, MF 700-60 WHE 1S A, MF 900-60 WHE 1S A

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,9 kW
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Aardgas, butaan, propaan