Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP70/75S

Vanaf 5850,-

Met de Kalfire GP driezijdige haarden creëer je een gepersonaliseerde gashaard door te kiezen uit diverse binnenwerken, en de optionele toevoeging van hybride/led en NSG functies, waardoor je een haard hebt die perfect past bij jouw smaak en de uitstraling van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP driezijdige haarden bieden een unieke gelegenheid om een op maat gemaakte gashaard samen te stellen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren en de specifieke kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met een scala aan keuzes, waaronder verschillende binnenwerken en optioneel de integratie van hybride/led en NSG functies, wordt de haard niet alleen een bron van warmte maar ook een elegant middelpunt in je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP70/75S is een cruciaal element dat niet alleen het visuele aspect maar ook de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzemogelijkheden zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar dragen ook bij aan de algemene ambiance van de ruimte, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de Kalfire GP driezijdige haard volledig af te stemmen op jouw voorkeuren en de unieke stijl van je woonomgeving. Zo wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas