Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi115/75S

Vanaf 8510,-

Kalfire Gi haarden zijn uitgerust met Gi-technologie en Ember Glow, bieden prachtige vlammen met verminderd gasverbruik. Optioneel zijn de NSG-functie, verschillende binnenwerken en inbouwkaders. Het binnenwerk en de inbouwkaders kunnen worden aangepast aan diverse ontwerpen. De haard kan worden bediend met de afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Technologie voor Schitterend Vlambeeld

 

De Kalfire Gi haarden zijn standaard uitgerust met de baanbrekende Gi-technologie, wat resulteert in een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast de aantrekkelijke vlammen draagt de geïntegreerde Ember Glow (dynamisch gloedbed) standaard bij aan de optimale vuurervaring. Als optie kun je kiezen voor een NSG-functie (echte vonken boven de vlammen), diverse binnenwerken en inbouwkaders, zodat je de haard naar eigen ontwerp en smaak kunt aanpassen. De haard kan bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken voor Visuele Impact

 

Het binnenwerk speelt een cruciale rol bij het bepalen van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire Gi115/75S kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of voor een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Designflexibiliteit

 

Inbouwkaders bieden veelzijdigheid in inbouwdiepte en zijn daarmee geschikt voor diverse ontwerpen. Voor dit specifieke model kun je kiezen tussen een inbouwkader van 3 of 7 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas