Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G100/41F

Vanaf 5165,-

Kalfire G haarden bieden een ruime keuze aan vullingen, binnenwerken en kaders, waardoor je een gashaard kunt samenstellen die perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeur en past bij de afwerking en ruimte van jouw interieur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire G100/41F haard geeft je de vrijheid om een gashaard op maat te creƫren die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke stijl en die perfect past bij de afwerking en de ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G100/41F heb je verschillende opties. Kies voor een klassieke uitstraling met keramische houtstammen, of ga voor exclusieve houtstammen met langere stammen voor een meer authentieke look. Als je de voorkeur geeft aan een eigentijdse uitstraling, zijn er moderne opties beschikbaar, waaronder witte, grijze of cryptonite steentjes. Met deze diverse vullingen kun je de haard aanpassen aan jouw specifieke smaak en stijl.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G100/41F is een essentieel element voor het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Je hebt de keuze uit een vlak of design binnenwerk, en er is ook een binnenwerk van zwart keramisch glas beschikbaar. Deze variatie aan binnenwerken biedt je de flexibiliteit om de haard perfect te laten integreren in het gewenste interieurdesign.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders voegen extra mogelijkheden toe om te spelen met de inbouwdiepte en bieden oplossingen voor verschillende ontwerpen. Voor de Kalfire G100/41F kun je kiezen uit een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader met een dikte van 4 of 8 mm. Hierdoor kun je de haard aanpassen aan de specifieke eisen van jouw design.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Het gebruik van ontspiegeld glas zorgt voor een ongehinderd zicht op het vuur. Reflecties worden tot een minimum beperkt, wat resulteert in een echt “open-haard” gevoel. Deze functie draagt bij aan de totale beleving van de haard in de ruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,4 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas