Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800-650 III Hybrid

Vanaf 5602,-

De MatriX 800-650 III Hybrid gashaard biedt superieure hybride technologie met LED-lichtondersteuning, waardoor een verbluffend vuurbeeld wordt gecreëerd en tegelijkertijd tot wel 50% gasverbruik wordt verminderd, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 800-650 III Hybrid vormt het summum van excellentie binnen onze gashaardencollectie, gekenmerkt door geavanceerde hybride technologie die elektrische ondersteuning combineert met LED-licht, in analogie met moderne hybride auto’s. Dit energie-efficiënte LED-licht dient ter aanvulling op de gasvlammen, waardoor de gloed van het vuur wordt verrijkt en een opmerkelijke reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte wordt bereikt. Het unieke samenspel tussen gas en licht, genaamd ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), schept een vuurbeeld van ongeëvenaarde intensiteit en beleving, die elke gebruikelijke gashaard overstijgt.

 

De optionele Hybrid Pro Light® module biedt de mogelijkheid om het vuurbeeld nog verder te verfijnen, zelfs op de laagste stand, waardoor een nog diepere en luxueuzere vuurervaring ontstaat. Deze haard biedt een voortreffelijke flexibiliteit in warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, waardoor het een ideale keuze is voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige en efficiënte warmteregeling. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongekende instelmogelijkheden, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 800-650 III Hybrid een voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  10,1 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas