Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800-650 I Hybrid

Vanaf 5120,-

De MatriX 800-650 I Hybrid gashaard biedt een revolutionaire hybride technologie met LED-lichtondersteuning, waardoor een verbluffend vuurbeeld wordt gecreëerd en tot wel 50% gasverbruik wordt verminderd zonder compromissen te sluiten op de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 800-650 I Hybrid behoort tot de topklasse in gashaarden, gekenmerkt door innovatieve hybride technologie die elektrische ondersteuning biedt via LED-licht, vergelijkbaar met hybride auto’s. Dit energiezuinige LED-licht dient als aanvulling op de gasvlammen, waardoor het vuurbeeld wordt verrijkt en een opmerkelijke reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte wordt gerealiseerd. Dit unieke samenspel tussen gas en licht, genaamd ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), resulteert in een vuurbeeld van buitengewone intensiteit en beleving, dat alle verwachtingen van een normale gashaard overstijgt.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module kan het vuurbeeld nog verder verrijkt worden, zelfs op de laagste stand, waardoor een nog rijkere vuurervaring ontstaat. Deze haard biedt een uitstekende aanpassingsmogelijkheid van warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, waardoor het ideaal is voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan gecontroleerde warmteafgifte. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt de haard ongekende instelmogelijkheden, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke situatie.

 

Met een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder concessies te doen aan de ervaring van het vuur, vormt de MatriX 800-650 I Hybrid een vooruitstrevende keuze voor milieubewuste huishoudens die op zoek zijn naar efficiënte warmtebronnen zonder afbreuk te doen aan de sfeer.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  10,1 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas