Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800/500 RD

Vanaf 6002,-

De Faber MatriX 800/500 RD is een driezijdige room divider gashaard. Dit maakt het een echte eyecatcher in je woning.

Artikelnummer: 757f843a169c Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Faber MatriX 800/500 RD inbouw gashaard

De Faber MatriX 800/500 RD is een driezijdige room divider gashaard. Dit maakt het een echte eyecatcher in je woning.

 • Een prachtige Faber haard naar jouw persoonlijke smaak en interieurwensen.
 • Dankzij onze gepatenteerde Log Burner 2.0 een vol, mooi vlammenspel waar je uren in kan wegdromen. Ook bij een lage stand is het vuur nog steeds prachtig vol!
 • De Symbio lichtmodule zorgt voor een realistisch beeld van een gloeiend kolenbed.
 • De haard kan zo worden ingebouwd dat het glas direct aansluit op de ombouw.

De gepatenteerde brander

Ons beroemde vuurbeeld begint bij onze branders (Burners). Dit specialisme van Faber is gebaseerd op jaren eigen ontwikkeling en ervaring. De brander bepaalt, samen met de decoratie, zoals een houtset, het ’karakter’ van het vuur waar je naar kijkt; breed verdeeld in de haard, of juist middenin, uitgestrekt of juist verticaal, meer dynamisch of vooral rustig. Het is een kwestie van smaak!

Log Burner®

Het ‘origineel’

De Faber Log Burner laat het haardvuur zien zoals velen het zich herinneren of juist wensen: prachtige, levendige vlammen die spelen langs staande en liggende houtblokken. De hoogte van de vlammen kun je eenvoudig regelen met de meegeleverde afstandsbediening, die een aantal handige gebruiksfuncties extra te bieden heeft. In de vrijstaande Faber Blokhus en Vejen is de Log Burner bovendien gecombineerd met de Faber lichtmodule, die het asbed van onderen aan licht en zorgt voor een extra warme gloed, ook bij lage vlammen, of zelfs als het haardvuur is uitgeschakeld (zie verder pagina 28). De Faber Log Burner geldt in de haardenwereld als een begrip.

De Faber ITC-app

Haal méér uit je Faber haard

Faber ITC (Intelligent Technical Control) is dé manier om je Faber haard te bedienen via je smartphone of tablet. Naast de standaardfuncties heeft Faber ITC nog een aantal extra mogelijkheden. Droom bijvoorbeeld lekker samen weg bij de voorgeprogrammeerde stand: ‘romantic mood’. Of stel de kamertemperatuur of werkingsduur op afstand in. Je kunt de haard automatisch laten afslaan als er niemand aanwezig is. Ook houdt Faber ITC de gebruikshistorie en servicebehoefte bij en informeert de app zodra onderhoud nodig is. Deze informatie helpt de Faber specialist om het onderhoud beter te kunnen uitvoeren.

Gloeibedverlichting

De sfeer van roodgloeiende houtskool

Dankzij de ‘Symbio®’ lichtmodule kun je het beeld van de gloeiende kolen nog meer tot zijn recht laten komen. Symbio® stuurt warmtevrij licht naar het bovenliggende houtskoolbed, dat hierdoor rood opgloeit. Als de vlammen laag zijn of helemaal uitgeschakeld, brengt het licht van de Symbio® module extra sfeer. Dankzij de LED-techniek is de module energiezuinig en geheel warmtevrij. Dit bedien je makkelijk met de afstandsbediening van de haard of via de Faber ITC-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  gesloten
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  inbouw