Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800-500 ST Hybrid

Vanaf 6002,-

De MatriX 800-500 ST Hybrid biedt een rijke vuurbeleving met aanzienlijk minder gasverbruik door de combinatie van gas en LED-licht, waardoor het de ultieme oplossing is voor een krachtige en efficiënte sfeerhaard.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 800-500 ST Hybrid vertegenwoordigt het summum van verfijning binnen onze gashaardcollectie. Deze hybride gashaard combineert gas met ondersteuning van LED-licht, wat resulteert in een opmerkelijk zuinig energieverbruik. Door het energiezuinige LED-licht worden de gasvlammen gedeeltelijk vervangen, terwijl de gloed van het vuur wordt verrijkt. Deze combinatie vermindert niet alleen het gasverbruik, maar ook de CO2-uitstoot en warmte met wel 50%, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module wordt het vuurbeeld nog rijker en levendiger, zelfs wanneer de haard op de laagste stand staat. Dit maakt de MatriX 800-500 ST Hybrid een uitzonderlijke aanwinst voor moderne, goed geïsoleerde woningen waar efficiënte warmteafgifte gewenst is. Bovendien biedt deze haard flexibiliteit met een instelbare warmte-output variërend van maximaal 10 tot slechts 1,5 kW, waardoor je altijd de gewenste warmte in huis hebt.

 

Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze gashaard ongekende instelmogelijkheden. Hierdoor kun je altijd het perfecte vuurbeeld creëren, ongeacht de situatie. De variatie in branders zorgt voor een indrukwekkend en aanpasbaar vlammenspel, waardoor deze haard een esthetische aanvulling vormt op elk interieur en elke ambiance.

 

Het unieke samenspel tussen gas en licht, dat Hybrid Pro Lighting (HPL) wordt genoemd, creëert een vuurbeeld dat qua intensiteit en beleving elke normale sfeerhaard op gas overtreft. Hierdoor zorgt de MatriX 800-500 ST Hybrid voor een visueel rijk vuurbeeld dat de verwachtingen overtreft en een verbluffende sfeer creëert in iedere ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  10,7 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas