Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800-500 RD Hybrid

Vanaf 6002,-

De MatriX 800-500 RD Hybrid biedt een rijk vuurbeeld met verminderd gasverbruik door een unieke combinatie van gas en LED-licht, wat zorgt voor een intense vuurervaring zonder in te leveren op efficiëntie.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX Hybrid-serie vertegenwoordigt de absolute topklasse in onze gashaardencollectie. Deze hybride MatriX gashaard wordt elektrisch ondersteund met LED-licht, vergelijkbaar met hybride auto’s. Dit energiezuinige licht vervangt gedeeltelijk de gasvlammen, verrijkt de vuurgloed en realiseert zo een reductie van ruim 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke ‘samenspel’ tussen gas en licht met de naam ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL) zorgt voor een rijk vuurbeeld dat qua intensiteit en beleving elke normale sfeerhaard op gas overtreft.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module wordt het vuurbeeld nog rijker, zelfs op de laagste stand. De warmte-output is instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 kW, ideaal voor moderne goed geïsoleerde woningen. Maar liefst 7 verschillende branders bieden ongekende instelmogelijkheden voor altijd het perfecte vuurbeeld in elke situatie. Dit alles leidt tot wel 50% minder gasverbruik, zonder dat er wordt ingeleverd op vuurbeleving.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Vermogen
  10,7 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas