Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-650 III Hybrid

Vanaf 6462,-

De MatriX 1050-650 III Hybrid gashaard biedt geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een uitzonderlijk vuurbeeld en een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-650 III Hybrid staat synoniem voor ongeëvenaarde topkwaliteit binnen onze gashaardencollectie, dankzij een geavanceerde hybride technologie die elektrische ondersteuning combineert met LED-licht, op vergelijkbare wijze als moderne hybride auto’s. Dit energiezuinige LED-licht fungeert als aanvulling op de gasvlammen, wat resulteert in een verrijking van de vuurgloed en een opvallende reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. De unieke synergie tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van uitzonderlijke intensiteit en beleving, dat alle reguliere gashaarden ruimschoots overtreft.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module kan het vuurbeeld nog verder worden verfijnd, zelfs op de laagste stand, wat resulteert in een nog diepere en meeslepende vuurervaring. Deze haard biedt een voortreffelijke flexibiliteit in warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, ideaal voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige en efficiënte warmteregulering. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongekende aanpassingsmogelijkheden, zodat je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder enige concessie te doen aan de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-650 III Hybrid de voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas