Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-650 II Hybrid

Vanaf 6195,-

De MatriX 1050-650 II Hybrid gashaard biedt geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een verfijnd vuurbeeld en een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-650 II Hybrid is het summum van perfectie binnen onze gashaardencollectie, gekenmerkt door geavanceerde hybride technologie die elektrische ondersteuning combineert met LED-licht, zoals bij moderne hybride auto’s. Dit energie-efficiënte LED-licht vormt een aanvulling op de gasvlammen, wat resulteert in een verrijking van de vuurgloed en een indrukwekkende reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke samenspel tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van ongeëvenaarde intensiteit en beleving dat de standaard gashaarden ruimschoots overtreft.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module wordt het vuurbeeld verder verfijnd, zelfs op de laagste stand, waardoor een nog diepere en luxueuzere vuurervaring ontstaat. Deze haard biedt een voortreffelijke flexibiliteit in warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, wat het ideaal maakt voor moderne, goed geïsoleerde woningen die streven naar nauwkeurige en efficiënte warmteregulering. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongekende aanpassingsmogelijkheden, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-650 II Hybrid een voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas