Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-500 RD Hybrid

Vanaf 6534,-

De MatriX 1050-500 RD Hybrid gashaard biedt een ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een verfijnd vuurbeeld en een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder in te leveren op de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-500 RD Hybrid vertegenwoordigt het toppunt van uitmuntendheid binnen onze gashaardencollectie. Dankzij geavanceerde hybride technologie, waarbij elektrische ondersteuning samengaat met LED-licht vergelijkbaar met moderne hybride auto’s, wordt dit energiezuinige LED-licht gebruikt om de gasvlammen deels te vervangen. Hierdoor ontstaat een verrijkte vuurgloed en een indrukwekkende reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke samenspel tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van ongeëvenaarde intensiteit en beleving dat de kwaliteit van elke standaard gashaard overstijgt.

 

De optionele Hybrid Pro Light® module biedt de mogelijkheid om het vuurbeeld nog verder te verfijnen, zelfs op de laagste stand, wat leidt tot een nog diepere en meeslepende vuurervaring. Deze haard biedt een buitengewone flexibiliteit in warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, ideaal voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige warmteregulering. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongeëvenaarde aanpassingsmogelijkheden, zodat je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder enige concessie te doen aan de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-500 RD Hybrid een voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Vermogen
  10,7 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas