Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-500 III Hybrid

Vanaf 6316,-

De MatriX 1050-500 III Hybrid gashaard biedt een ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een verfijnd vuurbeeld en een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-500 II Hybrid vertegenwoordigt het summum van uitmuntendheid binnen onze gashaardencollectie, gekarakteriseerd door geavanceerde hybride technologie die elektrische ondersteuning combineert met LED-licht, op een wijze vergelijkbaar met moderne hybride auto’s. Dit energiezuinige LED-licht vormt een aanvulling op de gasvlammen, wat resulteert in een versterking van de vuurgloed en een opmerkelijke reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke samenspel tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van ongeëvenaarde intensiteit en beleving dat de standaard gashaarden overtreft.

 

De optionele Hybrid Pro Light® module biedt de mogelijkheid om het vuurbeeld verder te verfijnen, zelfs op de laagste stand, wat resulteert in een nog diepere en luxueuzere vuurervaring. Deze haard biedt een buitengewone flexibiliteit in warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, ideaal voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige warmteregulering. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongekende aanpassingsmogelijkheden, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder enige concessie te doen aan de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-500 II Hybrid een voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  10,1 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas