Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-500 I Hybrid

Vanaf 5699,-

De MatriX 1050-500 I Hybrid gashaard biedt een ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een verfijnd vuurbeeld en een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder in te leveren op de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-500 I Hybrid vertegenwoordigt het summum van excellentie in onze gashaardencollectie, gekenmerkt door geavanceerde hybride technologie die elektrische ondersteuning integreert met LED-licht, vergelijkbaar met moderne hybride auto’s. Dit energie-efficiënte LED-licht vormt een aanvulling op de gasvlammen, wat leidt tot een verrijking van de vuurgloed en een indrukwekkende reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke samenspel tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van ongeëvenaarde intensiteit en beleving dat de standaard gashaarden overtreft.

 

Met een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder enige concessie te doen aan de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-500 I Hybrid een voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle verwarmingsoplossing.

 

Deze haard biedt ook een ongeëvenaarde flexibiliteit met maar liefst 7 verschillende branders, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie. De warmte-output is instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, wat ideaal is voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige warmteregulering. Met de optionele Hybrid Pro Light® module kan het vuurbeeld nog verder worden verfijnd, zelfs op de laagste stand, voor een nog diepere en luxueuzere vuurervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  10,1 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas