Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Large Room Divider

Vanaf 9495,-

Element4’s Sky Large Roomdivider is een indrukwekkende toevoeging aan de Sky-serie, met een imposante hoogte en prachtig vuur. Uitgerust met Realflame Burner voor een realistisch vuurbeeld, past deze haard perfect in elk interieur.

Artikelnummer: 82161242827b-1-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Element4’s nieuwste toevoeging aan de Sky-serie, de Sky Large Roomdivider, betovert elke woonkamer als een onderscheidende gashaard. Deze haard biedt de keuze tussen een standaard of donkere houtset, waardoor hij zich naadloos aanpast aan ieder interieur.

 

Met zijn imposante hoogte en een prachtig hoog vuur trekt deze gashaard alle aandacht. Naast de Roomdivider zijn er ook andere varianten, zoals de Element4 Sky Front en de Element4 Sky Tunnel, die in deze serie beschikbaar zijn.

 

Architectonisch gezien is de Element4 Sky Large Roomdivider een ultieme keuze. Voor professionals in dit vakgebied is de reactie unaniem positief; deze haard voegt niet alleen visueel toe aan het interieur, maar accentueert ook prachtig de hoogte van de ruimte.

 

De Sky Large Roomdivider is uitgerust met een Realflame Burner, wat zorgt voor een ongeƫvenaard realistisch vuurbeeld. Deze technologie, gecombineerd met de natuurgetrouwe houtstammen, creƫert een schitterend houtvuur dat de ruimte in alle opzichten verrijkt.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  15,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas