Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Large Front

Vanaf 7995,-

De Element4 Sky Large Front is een ruimere versie van de Element4 Sky Medium, met een royale ruit voor een levendig vlammenspel. Met de Real Flame Burner en de E-Save afstandsbediening biedt deze gashaard een realistisch vuurbeeld en tot 40% gasbesparing.

Artikelnummer: 82161242827b-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Large Front is een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment gashaarden van Element4. Deze variant is de grotere versie van de Element4 Sky Medium, met evenveel pracht maar in een ruimere vorm. De gashaard beschikt over een royale ruit, waardoor het levendige vlammenspel nog meer tot zijn recht komt. Dit realistische vuurbeeld wordt gecreëerd door de innovatieve RealFlame brander, die in combinatie met de natuurgetrouwe houtstammen een schitterend houtvuur opwekt.

 

Met de Real Flame Burner van Element4 wordt een buitengewoon realistisch vlammenspel gegarandeerd. De natuurgetrouwe houtstammen dragen bij aan de verbluffende illusie van een authentiek houtvuur. Deze gashaard biedt niet alleen visueel genot, maar ook functioneel comfort. De meegeleverde E-Save afstandsbediening maakt het mogelijk om de haard te ontsteken en te regelen. Dankzij het elektronische ontstekings- en regelsysteem van de afstandsbediening kan een gasbesparing tot wel 40% worden gerealiseerd.

 

Daarnaast voorziet Element4 in geavanceerde technologieën voor optimaal gemak en controle. De Element4 ProControl set biedt de mogelijkheid om één of meerdere haarden te bedienen via een smartphone of tablet. Deze app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, fungeert als een uitgebreide afstandsbediening en biedt extra functionaliteiten. Met de ProControl app zijn diverse ECO-standen te gebruiken, waardoor het gasverbruik tot 45% kan worden verminderd. Deze innovatieve technologieën zorgen voor een haardervaring die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verstandige keuze is voor energie-efficiëntie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas