Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Corner Bell Large L/R

Vanaf 5516,-

Verkrijgbaar in diverse maten, biedt deze haard een veelzijdige oplossing voor uiteenlopende ruimtes en interieurvoorkeuren, waardoor het een eigentijdse en flexibele keuze is voor diverse huishoudens.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Corner Bell Large 3 L+R is een tweezijdige gesloten gashaard die een modern en strak ontwerp biedt, perfect passend in eigentijdse interieurs. Als hoekhaard is deze specifiek ontworpen om naadloos te integreren in hoekopstellingen, waardoor het een ideale aanvulling is voor inbouw naast een televisie of meubel. Dit ontwerp maximaliseert de ruimte en biedt een stijlvolle oplossing om de sfeer van de kamer te verbeteren terwijl het functioneel blijft.

 

De haard biedt verschillende branderopties, waardoor de gebruiker kan kiezen voor de gewenste vlamintensiteit en -stijl. Dit flexibele aspect maakt het mogelijk om de sfeer aan te passen aan de specifieke voorkeuren en behoeften van de gebruiker, waardoor een gepersonaliseerde vuurervaring ontstaat.

 

Met zijn gepolijste glasafwerking geeft de Corner Bell Large 3 L+R een moderne uitstraling aan de ruimte, waarbij het glas zorgt voor een heldere en ruimtelijke sfeer. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in diverse maten, waardoor het aanbod zich aanpast aan verschillende ruimtegroottes en esthetische voorkeuren.

 

Al met al biedt de Corner Bell Large 3 L+R niet alleen een eigentijds design en diverse branderopties, maar ook flexibiliteit in maatvoering, waardoor het een veelzijdige keuze is die zich aanpast aan uiteenlopende interieurbehoeften en -stijlen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,2 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw