Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO Hoek L/R Gas

Vanaf 5500,-

VISIO ECK gashaarden bieden talloze installatiemogelijkheden, als visueel centrum in de kamer of in de hoek, met verschillende breedtes tot 160 cm, en garanderen prachtig vuur met aanpasbare vlamhoogte, realistische imitatiehoutblokken en antireflectiecoating op het brandkijkvenster.

 

Maattekeningen Visio Hoek L/R

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de VISIO ECK gashaarden heeft u talloze architectonische installatiemogelijkheden tot uw beschikking. Of het nu in de hoek is of als visueel middelpunt in de kamer: deze indrukwekkende gashaard zal u vanuit elk perspectief bekoren. De verschillende breedtes van de hoekhaarden bieden maximale ontwerpvrijheid, variërend tot maar liefst 160 cm, en zijn beschikbaar in zowel een rechter- als linkerversie.

 

Elke VISIO gashaard biedt met één druk op de knop prachtig vuur met natuurlijk ogende, authentieke vlammen. Met de Attika Fire app of een handige afstandsbediening kunt u eenvoudig de hoogte van de vlam, en daarmee het verwarmingsvermogen, naar wens aanpassen. De ECO MODE-functie zorgt voor levendig vuurplezier door de vlamhoogte met onregelmatige tussenpozen te variëren, terwijl het gasverbruik tot 40% wordt verminderd.

 

Het unieke vlampatroon van VISIO GAS ontstaat door innovatieve vloer- en houtkacheltechnologie. De LEDglow-functie biedt een realistische gloedimitatie die afzonderlijk kan worden in- of uitgeschakeld. Een opvallend kenmerk van VISIO GAS zijn de gedetailleerde imitatiehoutblokken, zo realistisch dat de vuurhaard overtuigend oogt, zelfs wanneer de gashaard niet brandt.

 

VISIO gashaardinbouwhaarden zijn beschikbaar met designframes in zwart staal of RVS. Installatie zonder frame wordt aanbevolen voor een naadloze overgang van onbrandbare bekledingsmaterialen naar de ruit.

 

De optionele antireflectiecoating op het brandkijkvenster voorkomt reflecties en garandeert altijd een helder zicht op de gashaard. Alle VISIO gashaarden kunnen werken op zowel aardgas als propaangas. Met het Simple Locking System kan het venster eenvoudig en gereedschaploos worden verwijderd voor onderhoud.

 

VISIO hoekmodellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 70 cm, 90 cm, 100 cm en 160 cm.

 

Extra informatie

Model

Visio 70 LC/RC, Visio 90 LC/RC, Visio 100 LC/RC, Visio 160 LC/RC

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,6 kW - 17,2 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas