Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3-zijdig Gas

Vanaf 5640,-

VISIO FRONT-gashaarden bieden natuurlijk ogende vlammen, aanpasbare vlamhoogtes en realistische imitatiehoutblokken, terwijl de ECO MODE-functie het gasverbruik vermindert tot 40%, ideaal voor subtiele integratie in verschillende ruimtes.

 

Maattekeningen Visio 3-zijdig

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

 

De VISIO 3-ZIJDIGE gashaarden bieden een uitzonderlijk ruim zicht op het prachtig flakkerende gasvuur, met verschillende afmetingen die ruimte bieden voor individueel ontwerp, variërend van smal en eenvoudig tot indrukwekkende displays met een breedte van 160 cm!

 

Elke VISIO gashaard biedt met één druk op de knop prachtig vuur met natuurlijk ogende, authentieke vlammen. Met de Attika Fire app of een handige afstandsbediening kunt u eenvoudig de hoogte van de vlam, en daarmee het verwarmingsvermogen, naar wens aanpassen. De ECO MODE-functie zorgt voor levendig vuurplezier door de vlamhoogte met onregelmatige tussenpozen te variëren, terwijl het gasverbruik tot 40% wordt verminderd.

 

Het unieke vlampatroon van VISIO GAS ontstaat door innovatieve vloer- en houtkacheltechnologie. De LEDglow-functie biedt een realistische gloedimitatie die afzonderlijk kan worden in- of uitgeschakeld. Een opvallend kenmerk van VISIO GAS zijn de gedetailleerde imitatiehoutblokken, zo realistisch dat de vuurhaard overtuigend oogt, zelfs wanneer de gashaard niet brandt.

 

VISIO gashaardinbouwhaarden zijn beschikbaar met designframes in zwart staal of RVS. Installatie zonder frame wordt aanbevolen voor een naadloze overgang van onbrandbare bekledingsmaterialen naar de ruit.

 

De optionele antireflectiecoating op het brandkijkvenster voorkomt reflecties en garandeert altijd een helder zicht op de gashaard. Alle VISIO gashaarden zijn geschikt voor zowel aardgas als propaangas. Met het Simple Locking System kan het venster eenvoudig en gereedschaploos worden verwijderd voor onderhoud.

 

VISIO 3-zijdige modellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 70 cm, 90 cm, 100 cm en 160 cm.

 

Extra informatie

Model

Visio 70 3S, Visio 90 3S, Visio 100 3S, Visio 160 3S

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,6 kW - 17,2 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas