Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Orion Traditional

Vanaf 3400,-

De Orion Traditional is een elektrische inzethaard met een uitzonderlijk realistisch vlammenspel in samenwerking met Modern Flames USA. Beschikbaar in diverse formaten en met revolutionaire technologie, biedt deze haard de charme van een traditioneel vuur zonder de noodzaak van gasleidingen of schoorstenen.

 

Maattekeningen Orion Traditional

 

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Orion Traditional is een elektrische inzethaard die is ontwikkeld in samenwerking met Modern Flames USA. Deze haard is een opvallende toevoeging aan uw interieur, en met zijn revolutionaire en zeer realistische vlammenspel trekt hij zeker de aandacht.

 

De Orion Traditional is beschikbaar in verschillende afmetingen, waaronder 26 inch, 30 inch en 36 inch. Dankzij de innovatieve Heliovision Flame-technologie geniet u van een vuur dat nauwelijks van echt te onderscheiden is, en dat uw interieur verrijkt met warmte en gezelligheid. Met drie vlamstijlen en maar liefst zes vlamkleuren per stijl kunt u kiezen uit achttien verschillende vlamkleurweergaven. Dit geeft u de vrijheid om de haard aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de gewenste sfeer in elke situatie te creƫren.

 

Wat de Orion Traditional nog specialer maakt, is de mogelijkheid om het geluid van een knisperend haardvuur te laten horen. Hierdoor wordt de vuurbeleving compleet. De haard is buitengewoon gebruiksvriendelijk, met een bedieningspaneel op het toestel, een meegeleverde afstandsbediening en de handige Modern Flames-app die u op uw smartphone of tablet kunt gebruiken om de instellingen moeiteloos aan te passen.

 

Een van de grootste voordelen van de Orion Traditional is dat deze haard 100% elektrisch is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over gasleidingen of schoorstenen, en het onderhoud is minimaal. De haard is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat duurzaamheid garandeert, zodat u jarenlang kunt genieten van een verfraaiing van uw interieur.

 

De Orion Traditional is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 26 inch tot 36 inch, afhankelijk van uw behoeften en de beschikbare ruimte. Of u nu op zoek bent naar een inbouwhaard of een inzetoptie, de Orion Traditional biedt een prachtige en betaalbare vervanging voor uw houtgestookte open haard. De haard wordt geleverd met zwart reflecterend glas en een set drijfhoutblokken die worden verlicht met LED-verlichting. De grootte van de set varieert van 3, 5 tot 7 houtblokken, afhankelijk van de gekozen haardgrootte. De Orion Traditional is een veelzijdige en eigentijdse toevoeging aan uw interieur die u volop laat genieten van de magie van een levensecht vuur.

Extra informatie

Model

Traditional 26, Traditional 30, Traditional 36

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 - 2.4 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch
 • Kleuren
  Zwart